dimecres, 15 d’octubre del 2014


CARNAVAL DE CAN SANDÀLIA





El passat 14 d´octubre, va tenir lloc l'assemblea de la FACC, i ja ens van posar al dia de les novetats pel proper Carnaval 2015. Can Sandàlia estem inscrits als actes de L'Arrivo, Seguici de Banderers i Comparses. Aquests actes tindran lloc divendres 13, dissabte 14 i diumenge 15 de febrer. Ja us anirem informant més endavant de l’organització.

Des de la Junta volem compartir la inquietud que tenim donat que l'Arrivo ha canviat de format. El pregó del rei Carnestoltes es farà previ a la desfilada de carrosses. Tindrà lloc a la Plaça de la Vila al voltant de les 20-20:30 hores. Això vol dir que les carrosses començaran a desfilar a partir de les 21 hores aproximadament. Encara ens han de concretar les hores exactes. Tot això implica en el nostre cas que els nens i nenes participants hauran de sopar ben d´hora i anar a dormir ben tard. 
És per això que demanem a tots els que esteu interessats a participar, si malgrat aquests canvis, podem comptar amb vosaltres per tirar endavant els preparatius que comporta aquest acte.

En el cas que continuem endavant, ja hem demanat a la FACC que ens deixi desfilar entre les primeres carrosses per tal que no acabem tan tard.

Esperem que ens feu arribar un correu electrònic a l´adreça de l'Ampa, dient si participareu, i quants familiars aproximadament serieu (mare, pares, nens, nenes, avis, àvies…), per poder fer un sondeig.

Gràcies per la vostra col·laboració!!

La Junta de l´Ampa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada